Τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΙΛΗΣ χρησιμοποιούν πάντα τα πιο αγνά υλικά της αγοράς και η επιλογή των πρώτων υλών γίνονται από ελεγμένους προμηθευτές της πόλης. Ο έλεγχος είναι εξαιρετικά αυστηρός και δεν γίνεται η παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα. 

Οι φανατικοί πελάτες της αλυσίδας καταστημάτων ΒΑΣΙΛΗΣ εξυπηρετούνται άριστα από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό  30 ατόμων συνολικά,  που  με αφοσίωση και επαγγελματισμό βρίσκονται κοντά σε όλους εσάς που θα αναζητήσετε γλυκίσματα είτε για δική σας κατανάλωση είτε για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους της εκδήλωσης σας.

 Τα ζαχαροπλαστεία ΒΑΣΙΛΗΣ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους πελάτες  για την αφοσίωση και την αγάπη που δείχνουν  όλα τα χρόνια της λειτουργίας τους.

Η δέσμευση της επιχείρησης απέναντι τους είναι να συνεχίσουν  να παρέχουμε υψηλής ποιότητας γλυκά διατηρώντας πάντα το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εθνικής Αντιστάσεως & Παιδικής Χαράς,
Νικόπολη
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 680443

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: www.vasilis.com.gr

haccp-vasilis-zaxaroplasteio"Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα ασφάλειας τροφίμων Haccp.

Η αναγνώριση, η αξιολόγηση και ο έλεγχος των σχετιζόμενων κινδύνων με το προϊόν έχει πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο προσωπικό με στόχο την διάθεση ασφαλών τροφίμων στους πελάτες μας.
Η εκπαίδευση του προσωπικού, η τήρηση των κανόνων ορθης υγιεινής πρακτικής, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, η τήρηση της νομοθεσίας και η διάθεση από όλους για παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων αποτελούν τα βασικά εργαλεία για την επιτυχία του συστήματος. "